Rast penal kundër një institucioni shëndetësor privat në Ohrër dhe drejtorit të tij

Pinterest LinkedIn Tumblr +

MPB njoftoi se SPB Ohër ka paraqitur kallëzim penal kundër institucionit privat shëndetësor nga Ohri dhe kundër drejtorit S.M.(57) nga Ohri për shkak të dyshimit për kryerjen e veprave penale “keqpërdorim i pozitës dhe autoritetit zyrtar” dhe “lëshimi dhe përdorimi i të pavërtetës certifikatë mjekësore apo veterinare”.

Siç sqaron policia, pas masave të marra dhe kontrollit të kryer, është konstatuar se në objektin shëndetësor privat janë kryer analiza laboratorike për të cilat objekti shëndetësor nuk ka pasur leje nga Ministria e Shëndetësisë.

Rast penal kundër një institucioni shëndetësor privat në Ohrër dhe drejtorit të tij shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy