Rasti “Fushata” kundër Ljube Boshkoskit kthehet në rigjykim

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Gjykimi kundër Ljube Boshkoskit në rastin “Fushata” po kthehet në rigjykim, me kërkesë të mbrojtjes.

“Këshilli Penal në Gjykatën Themelore Penale Shkup, duke vepruar pas kërkesës së mbrojtjes së L.B. i dënuar më parë në rastin e njohur për publikun si “Fushata”, pranoi kërkesën për rigjykim të rastit. Më parë, kërkesa për rigjykim, dhe në përputhje me vendimin e Gjykatës së të Drejtave të Njeriut në Strasburg, mori mendim pozitiv nga prokurori publik kompetent, pas së cilës kërkesa u miratua, për të cilën palët nuk u ankuan në Gjykatën e Apelit dhe tani është përfundimtare”, thonë nga Gjykata Penale.

Boshkoski u arrestua më 6 qershor 2011, para restorantit “Vodenica” në Shkup, nën dyshimin e financimit të paligjshëm të fushatës zgjedhore.

Në vitin 2014, ai u dënua me pesë vjet burg. Në vitin 2016, ai u lirua nga burgu në Idrizovë ku po vuante dënimin./Telegrafi/

Advertisement

Rasti “Fushata” kundër Ljube Boshkoskit kthehet në rigjykim shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy