Shqiptohen 98 sanksione për mosdhënie të përparësisë së kalimit këmbësorëve në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme realizoi kontrollim të përforcuar aksional për sanksionimin e shoferëve për mosdhënie të përparësisë të kalimit këmbësorëve në vendkalime për këmbësorë, përkatësisht nuk i respektojnë obligimet si shoferë.

Gjatë këtij aksioni gjithsej janë sanksionuar 98 shoferë, prej të cilëve 44 në territorin e Shkupit, 20 në territorin e SPB Tetovë. Poashtu janë sanksionuar edhe 148 lloje të tjera të kundërvajtjeve në trafik.

MPB-ja edhe në periudhën e ardhshme do të vazhdojë me aktivitete të këtilla dhe të ngjashme dhe ju drejton apel shoferëve të ju japin përparësi kalimi këmbësorëve përkatësisht ti respektojnë rregullat dhe rregulloret në trafik.

“Poashtu apelojmë edhe deri te këmbësorët ti respektojnë rregullat dhe rregulloret dhe të kalojnë rrugën në vendet e parapara për kalim të këmbësorëve për arsye se mosrespektimi i rregullave të trafikut do të sanksionohet”, thonë nga MPB.

Advertisement

 

The post Shqiptohen 98 sanksione për mosdhënie të përparësisë së kalimit këmbësorëve në Maqedoni appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy