“Skopje City Mall” feston 8 vjetorin, katër ditë dhurata dhe lirime

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Me rastin tetë vjetorit të “Skopje City Mall”, do të ketë shumë shpërblime, dhurata dhe zbritje të mëdha.

Ejani dhe shijoni, zbritjet dhe kuponët për shopping, që do vlejnë prej 1 tetorit deri 4 tetor.

Për shkak të arsyeve të sigurisë, këtë radhë do të anulohen ngjarjet e mëdha, të cilat vitin e kaluar kanë qenë kënaqësi.

Por, të premten dhe të shtunën do të ketë disa bende vendore, të cilat do të sigurojnë atmosferë të mirë.

Advertisement

Në bashkëpunim me SIGMA, do të ndahen 500.000 denarë në kuponë, të cilat do të mund të shfrytëzohen në shitoren e tyre në City Mall.

Për shkak të arsyeve të sigurisë, për të shmangur turmat, kuponët do të ndahen në katër ditë. Për katër ditë do të ketë nga 300.000 denarë. Gjithsej 1.200.000 denarë.

Ndërsa të enjten fillon loja tradicionale për shopping prej orës 10:00.

Çdo ditë do të ndahen kuponë, derisa të harxhohet fondi i paraparë për atë ditë. Për më të shpejtët, të cilët do të bëjnë shopping janë siguruar kuponë në vlerë prej 1.200.000.

Advertisement

Për më shumë risi dhe zbritje, vizitoni “Skopje City Mall“.

“Skopje City Mall” feston 8 vjetorin, katër ditë dhurata dhe lirime shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy