Sot regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të Maratonës së Shkupit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Punëve të Brendshme njofton opinionin se sot duke filluar nga ora 08:00, për shkak të mbajtjes së Maratonës së Shkupit 2023, në zonën e qytetit do të zbatohet regjim i posaçëm i komunikacionit.

Traseja e lëvizjes së garës prej 5 km, sip njofton MPB-ja, do të fillojë nga Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut, drejt rrugës “11 Tetori”, majtas në bulevardin “Republika e Krushevës”, djathtas përgjatë bulevardit “Brigada e Tretë maqedonase”, gjysmërreth në udhëkryqin ndërmjet bulevardit “Brigada e Tretë Maqedonase” dhe rruga “Kosta Novakoviq” dhe kthimi në të njëjtën rrugë deri te destinacioni – Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në rrugën “11 Tetori”.

Fillimi i rrugëve të lëvizjes së gjysmëmaratonës 21 km dhe garës stafetë 42 km, ku garuesit lëvizin përgjatë itinerarit të treguar për garën e stafetave 42 km dy herë, është: Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut në “11 Tetori” në drejtim të sheshit “Maqedonia” përmes Porta Maqedonia, majtas në rrugën “Nikola Vapcarov”, djathtas në rrugën “Dimitrie Çupovski”, majtas përgjatë bulevardit “Shën Kliment Ohridski”, djathtas përgjatë rrugës “Shën Cirili dhe Metodi”, drejt përgjatë rrugës “Metropolit Teodosij Golloganov”, drejt rrugës “Vojvoda Vasil Çakalarov”, deri në kryqëzimin me rrugën “Isaija Maxhovski”, ku kthehet në gjysmërreth mbrapa në të njëjtën rrugë deri në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut në rrugën “11 Tetori” dhe vazhdoni drejt në rrugën “11 Oktomvri”, majtas në bulevardin “Republika e Krushevës”, djathtas në bulevardin “Brigada e Tretë maqedonase”, majtas në bulevardin “Serbia” (në drejtim të kundërt) , majtas përgjatë bulevardit “Jane Sandanski” (në drejtim të kundërt), deri në kryqëzimin me rrugën “Vasko Karangelevski”, ku kthehet në gjysmërreth përgjatë të njëjtave rrugë deri në destinacionin – Sheshi “Maqedonia”.

“Për këto arsye, Njësiti i Sigurisë në Trafikun Rrugor do të marrë masa për regjim të posaçëm të qarkullimit, ku qarkullimi do të drejtohet në rrugët përreth”, kumtuan nga MPB.

Advertisement

Prej aty u apelojnë qytetarëve që të respektojnë urdhrat e nëpunësve policorë në rrugët ku do të zhvillohet gara.

The post Sot regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të Maratonës së Shkupit appeared first on Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy