SPB Tetovë ka paraqitur kallëzim penal kundërnjë personi nga Tetova, dyshohet për vepër penale “mashtrim”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga MPB-ja lajmërojnë se SPB Tetovë ka paraqitur kallëzim penal kundër A.M.(50) nga Tetova, për shkak të dyshimit të bazuar për vepër penale “mashtrim”.

“Gjatë vitit 2019, aplikanti ka marrë një depozitë nga R.M. në shumën 5000 euro për blerjen e një apartamenti, i cili tashmë i ishte shitur një personi tjetër dhe në datën 03.03.2023 i ka kërkuar t’i dërgohen 1000 euro të tjera nëpërmjet degës për transferim të shpejtë të parave për të përfundoni punën me apartamentin. Të nesërmen i dëmtuari ka kontaktuar përmes telefonit me të pandehurin, i cili i ka dërguar një faturë në emër të një personi nga Manastiri, dhe pas kësaj ka ndërprerë telefonimin, pas çka i dëmtuari ka dyshuar se është mashtruar.” thuhet në raportin e MPB-së./Telegrafi/

SPB Tetovë ka paraqitur kallëzim penal kundërnjë personi nga Tetova, dyshohet për vepër penale “mashtrim” shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy