Tripunoski: Kërkojnë kthimin e rritjes 30% të pagave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Nga organizata sindikale e Ministrisë së Financave kërkojnë kthimin e shtesës prej 30 për qind të pagës që u është hequr nga Gjykata Kushtetuese.

Kryetari i organizatës sindikale të AOGJSH, Bojan Tripunoski, tha se ministrit të financave Fatmir Besimit, i japin afat të firmosë deri në shpalljen e zgjedhjeve, në të kundërtën paralajmërojnë protesta dhe grevë.

“I bëjmë thirrje ministrit që të mos krijojë përçarje dhe pakënaqësi edhe më të madhe në mesin e punonjësve, sepse informacionet tona thonë se qëllimi i drejtuesve të caktuar në ministri është që të bëjnë një diskriminim të madh në atë mënyrë që vetëm një pjesë e vogël e punonjësve të marrin 30 për qind shtesë në pagë, një pjesë të caktuar 15 për qind shtesë, dhe një pjesë e madhe e të punësuarve nuk do të marrin asgjë”, u shpreh Bojan Tripunoski, kryetar i Organizatës Sindikale AOGJSH.

Tripunoski: Kërkojnë kthimin e rritjes 30% të pagave shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy