Ylber Murtezi, Drejtori i Teatrit Shqiptar në Shkup del në mbrojtje të kolegëve të tij në Tiranë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Edhe në Tiranë ishim, në shenjë solidarizimi për mbrojtjen e teatrit.
Ashtu si Tirana edhe Shkupi ishin projekte ideore italiane.
Dhimbje dhe neveri kur shkatrrohen trashëgimit kulturore dhe humben gjurmët e parardhësve.
Megjithatë Tirana dy vite rresht e mbrojtën aq sa munden.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy