Zaev: Marrëveshja kornizë e Ohrit përçoi mesazhin për respekt dhe mirëkuptim të ndërsjellët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Për nder të 20 vjetorit të Marrëveshjes kornizë të Ohrit, Qeveria organizoi Mbledhje tematike ku morën pjesë i gjithë kabineti qeveritar.

Kryeministri Zaev tha se që nga ardhja në pushtet, zbatimi i Marrëveshjes së Ohrit ka qenë një nga prioritet e Qeverisë. Tha se kjo marrëveshje sjelli paqe dhe stabilitet në vend.

“Marrëveshja kornizë e Ohrit përçoi mesazhin për respekt dhe mirëkuptim të ndërsjelltë, kërkim faljes dhe faljes mes maqedonasve dhe shqiptarëve dhe mes gjithë qytetarëve tanë.

Dërgoi mesazhin për bashkëjetesë dhe qytetarëve të barabartë në atdheun tonë të përbashkët”, tha Zaev.

Advertisement

Zaev: Marrëveshja kornizë e Ohrit përçoi mesazhin për respekt dhe mirëkuptim të ndërsjellët shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy