3 objektet që mbrojnë shtëpinë nga syri i keq dhe energjitë negative

Pinterest LinkedIn Tumblr +
3 objektet që mbrojnë shtëpinë nga syri i keq dhe energjitë negative

Jeni ndier ndonjëherë keq pasi një person ka ardhur në shtëpinë tuaj? Keni vënë re se si gjendja juaj shpirtërore dhe humori kanë ndryshuar nga një moment në tjetrin? Çfarë duhet bërë? Për të pastruar energjinë nga shtëpia juaj ose ambienti i punës, mund të përdorni disa objekte të cilat sipas filozofisë feng shui, mund të ndryshojnë jetën tuaj. Ja cili është kuptimi i secilit prej këtyre objekteve:

Pasqyra jashtë shtëpisë

Mbajtja e një pasqyre jashtë derës kryesore të shtëpisë, parandalon hyrjen e energjisë negative. Objekti përfshin një atmosferë misticizmi dhe misteri. Duke reflektuar me besnikëri gjithçka që ka përpara, pasqyra ‘ia kthen’ atij që i drejtohet. Në këtë mënyrë, negativiteti mbetet jashtë. Megjithatë, vendosja tek porta nuk është një ide e mirë sepse mund të pengojë edhe hyrjen e fatit dhe pozitivitetit.

Vendosja para dritares varet nga peizazhi që pasqyron. Nëse pamja është e shëmtuar, ose shikon nga ndonjë spital a mjedis i trishtuar, zgjidhni një vend tjetër sepse këto imazhe do të pasqyrohen brenda shtëpisë suaj. Në dhomën e gjumit, mos e lini në një pozicion që pasqyron njerëz që flenë. Në kuzhinë është mirë ta vendosni pas sobës. Mundësisht kujdesuni të reflektojë imazhe lulesh.

Advertisement

Kripa e trashë

Kripa e trashë është e aftë të ‘mbërthejë’ dhe mbajë energjitë e mjedisit. Vendosni një gotë me kripë të trashë në shtëpi dhe do të liroheni nga negativiteti. Ndërrojeni çdo javë sepse zakonisht është e ngopur me energji. Mund ta vendosni edhe në një vazo transparente dhe në të të vendosni disa degë të thata. Kështu mund ta përdorni edhesi dekor. Kripa simbolizon forcën, pastrimin, rinovimin e energjisë dhe neutralizimin e syrit të keq.

Tërfili

Tërfili me katër fletë lidhet gjithmonë me fatin. Përveçse simbolizojnë elementet e natyrës (tokën, zjarrin, ujin dhe ajrin), simbolizojnë edhe ciklet e plota si për shembull katër stinët, apo fazat e hënës. Sipas përvojës popullore, fati është akoma më i madh kur e gjeni rastësisht. Pavarësisht faktit nëse e keni kërkuar ose jo, mbajtja e tij në shtëpi tërheq dashurinë, pasurinë dhe bollëkun. Nuk do të ketë hapësirë për negativitet./vizionplus.tv

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy