“Aktiv1sti”/ PS kërkon nga mediat mospublikimin e të dhënave të përdoruesve

Pinterest LinkedIn Tumblr +
“Aktiv1sti”/ PS kërkon nga mediat mospublikimin e të dhënave të përdoruesve

Partia Socialiste e Shqipërisë ka kërkuar nga mediat audiovizive, mediat elektronike dhe të gjitha platformat e portalet online, mospublikimin e të dhënave personale, që pretendohet se janë siguruar nga ndërhyrja e kundraligjshme në paltformën elektronike “Aktiv1st”.

 

 

Përmes një njoftimi për mediat, PS ka kërkuar gjithashtu fshirjen e çdo informacioni me të njëjtën përmbajte të publikuar nga mediat deri më tani.

Advertisement

 

 

Në njoftim thuhet se askush, përfshirë edhe vet PS-ja nuk ka autorizim prej përdoruesve që të kryejë publikimin e të dhënave.

 

Advertisement

 

PS ka paralajmëruar procedim sipas ligjit për çdo media e cila do të vazhdojë të kryejë publikimet e këtyre të dhënave në shkelje të ligjit edhe pas kësaj kërkese publike.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy