Betohen 26 prokurorë të rinj/ Olsian Çela: Situatë kaotike në drejtësi për shkak të mungesave

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Betohen 26 prokurorë të rinj/ Olsian Çela: Situatë kaotike në drejtësi për shkak të mungesave

26 prokurorë të rinj do të bëhen pjesë e sistemit gjyqësor, duke filluar nga  nesër. Ata u betuan sot përpara ministrit të Drejtësisë, drejtuesit të Këshillit të Lartë të Prokurorisë dhe prokurorit të Përgjithshëm.

 

Ky i fundit vuri në dukje momentin kaotik në të cilin gjendet drejtësia aktualisht për shkak të numrit të lartë të dosjeve, që presin në radhë për tu hetuar e gjykuar.

 

Advertisement

OLSIAN ÇELA


PROKUROR I PERGJITHSHEM

 

Ne mezi po ju prisnim, për faktin se sistemi i drejtësisë është duke kaluar një fazë shumë të vështirë, mjaft komplekse. Për fatin tuaj ndoshta të keq, kontributi juaj do të jetë thelbësor në kapërcimin e situatës. Do të gjeni një situatë ndoshta kaotike.

Advertisement

 

Ministri i Drejtësisë, Ulsi Manja, nënvizoi se secili prej tyre tashmë është i ngarkuar me barrën e provës.

 

ULSI MANJA

Advertisement


MINISTËR I DREJTËSISË

Një dosje e plotë me prova fajësie është fytyra e një prokurori të aftë dhe të zotë.

Advertisement

 

Shumica e magjistratëve të rinj, që u bënë pjesë e drejtësisë do të punojnë në gjykatat e rretheve.

 

 

Advertisement

 

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy