Fluks në Portin e Vlorës/ 2 mijë pasagjerë më shumë se korriku i vitit të kaluar

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Fluks në Portin e Vlorës/ 2 mijë pasagjerë më shumë se korriku i vitit të kaluar

2 mijë pasagjerë më shumë kanë  hyrë në portin e Vlorës, përgjatë muajt korrik në krahasim me të njëjtin muaj të vitit të kaluar.

 

Shefi i përpunimit të të dhënave në port, Festim Skëndaj, thotë gjithashtu se edhe numri i automjeteve, autobusëve dhe kamionëve, si në hyrje por edhe në dalje është më i madh

 

Advertisement

FESTIM SKËNDAJ

 

SHEFI I PËRPUNIMIT TË TË DHËNAVE NË PORTIN E VLORËS

 

Advertisement

Janë 19 mijë hyrje për këtë periudhë, po kështu edhe me automjete kanë hyrë më shumë. 1 mijë mjete më shumë

 

 

Skëndaj tregon se ka patur takime mes përfaqësuesve të institucioneve ku është rënë dakord që të mos pengohet lëvizja e pasagjereve pavarësisht punimeve në port

Advertisement

 

Ne kemi folur me të gjitha autoritet përkatëse dhe është vendosur që punimet në portin e jahteve të fillojnë pas muajit shtator.

 

Për  të përballuar fluksin e vizorëve  janë vendosur në funksion tre tragete të linjës Vlorë-Brindisi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy