Kushtetuesja pezullon “pronat”/ Vendimi pas ankimimit të komunitetit mysliman

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kushtetuesja pezullon “pronat”/ Vendimi pas ankimimit të komunitetit mysliman

Ligji i pronave është pezulluar nga Gjykata Kushtetuese.

 

Në një njoftim për mediat gjyqtarët kushtetues kanë sqaruar se ligji për “trajtimin e pronës dhe përfundimin e procesit të kompesimit të pronave”, pezullohet deri sa të përfundojë shqyrtimi i një ankimimi të bërë nga komuniteti mysliman.

 

Advertisement

Komuniteti mysliman ka kërkuar nga Gjykata Kushtetuese të shfuqizojë disa nene të ligjit të pronave që janë miratuar një vit më parë e kanë të bëjnë me formulën e kompesimit të pronave.

 

Pas këtij vendimi Agjensia e Trajtimit të Pronave nuk mund të trajtojë asnjë kërkesë për kompesim derisa gjykata të japë vendimin përfundimtar.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy