Lufta kundër krimit kibernetik/ Ambasada e SHBA i dhuron Policisë së Shtetit pajisje hetimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Lufta kundër krimit kibernetik/ Ambasada e SHBA i dhuron Policisë së Shtetit pajisje hetimi

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë dhuroi dhe dorëzoi dje për Policinë e Shtetit pajisje hetimi të financuara nga Shërbimi i Sigurisë Diplomatike dhe Asistencës për Trajnimin Anti-Terrorizëm.

Këto pajisje do të ndihmojnë forcat tona partnere ligjzbatuese të mbrojnë shqiptarët duke luftuar terrorizmin, krimin kibernetik dhe kërcënime të tjera.

Shefja e Zyrës së Sigurisë Rajonale në Ambasadën e SHBA në Tiranë, Karen Riley dhe Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Shtetit Ardi Veliu shqyrtuan dhe nënshkruan memorandumet që listonin pajisjet e dhuruara.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy