Masa për trafikun në Tiranë/ Lëvizja e mjeteve të tonazhit të rëndë e transportit, në orare të caktuara

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Masa për trafikun në Tiranë/ Lëvizja e mjeteve të tonazhit të rëndë e transportit, në orare të caktuara

Bashkia e Tiranës ka ndryshuar disa udhëzime për lëvizjet e mjeteve të tonazhit të rëndë, si dhe të qarkullimit të mjeteve të transportit të mallrave në kryeqytet.

Shefi I Qarkullimit në Policinë Bashkiake, Gentian Vocaj dha detajet se drejtuesit e këtyre kategorive mjetesh duhet të kenë kujdes pasi jo rrallë herë bëhen shkak i trafikut në shumë arterie të kryeqytetit.

Advertisement

Për ata që nuk zbatojnë udhëzimin, Vocaj thekson se do ketë dhe penalitete.

Këto masa në kryeqytet po ndërmerren për rregullimin e qarkullimit te mjeteve dhe lehtësimin e lëvizjes së qytetarëve.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy