Bëni Like Struga.info në Facebook


Moti i keq në vend/ Si paraqitet situata në Bashkinë Shkodër

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Moti i keq në vend/ Si paraqitet situata në Bashkinë Shkodër

Në Bashkinë Shkodër, situata vijon të mbetet peoblematike për shkak të reshjeve të shumta dhe situatës meteorologjike gjatë ditëve të fundit në vend.

 

 

Këtë të hënë niveli i lumit Drin (hidrometri ura e Bahçallëkut) shënon kuotën 5.85, ka rënie  me 45 cm me oren 18.00 te dates 22.01.2023 ( kuota max 7.50 m )

Advertisement

 

 

Niveli i Liqenit ( hidrometri ura e Bunes) shënon 8.40 m, ka rënie  prej 10 cm me orën 18.00 të datës 22.01.2023 ( kuota max 8.70 m ).

 

Advertisement

 

Sipërfaqja totale e përmbytur ne Bashkinë Shkodër është 1400 Ha, e rritur me 60 Ha me orën 18.00 të datës 22.01.2023

 

 

Advertisement

Njesia Administrative Ana e Malit 1300 Ha e përmbytur.

 

 

Rruga e Obotit ka prezencë uji 65 cm, ka rënie me 15cm me orën 18.00 e datës 22.01.2023

Advertisement

 

 

Ujesjellesi Oblika 1 është jashtë funksionit.

 

Advertisement

 

Ka prezence uji në oborre në 15 banesa të fshatit Obot, nga 30 banesa që ishin në orën 18.00 t ditës së djeshme.

 

 

Advertisement

Në rrugën e Obotit po operojnë   dy mjete të kalueshmerisë së lartë së bashku me 7 forca të ushtrisë.

Njesia Administrative Dajç 100 Ha tokë bujqesore .

Në vendin e quajtur Urrelat e Shirqit , rruga Shirq-Darragjat ka prezencë uji në rrugë 30 cm, për momentin rruga është e pakalueshme me mjete, ka rënie të nivelit prej 40 cm.

Grupet e EC te Bashkisë Shkodër janë në monitorim të vazhdueshëm te situatës.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy