Ndryshime në qeveri/ Firmosen ndryshimet në radhët e zv.ministrave

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ndryshime në qeveri/ Firmosen ndryshimet në radhët e zv.ministrave

Së fundmi janë firmosur ndryshime në radhët e zëvendësministrave në qeveri.

Vendimet janë miratuar në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 13 Tetor 2021:

Denada Seferi emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale. Enio Civici emërohet zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural. Vilma Bello emërohet zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy