Protestojnë personat me aftësi të kufizuar në Durrës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Protestojnë personat me aftësi të kufizuar në Durrës

Anëtarë të shoqatave të personave me aftësi të kufizuara kanë protestuar këtë të premte përballë Bashkisë Durrës, për shkak të mos lëshimit të listë-pagesave të invalidëve nga ana e këtij institucioni.

 

Prej kohësh, ata kërkojnë nga bashkia dorëzimin e listë-pagesave, pasi po bëhen pengesë për mos ndjekjen e çështjes në rrugë gjyqësore.

 

Advertisement

Ata deklarojnë se shteti po u heq të drejtën të mos përfitojnë pagesën që u takon me ligj, as invalidëve dhe as kujdestarëve të tyre.

 

Janë rreth 1000 invalidë në bashkinë Durrës, te cilet prej vitesh kërkojnë të përfitojnë indeksimin e pagesës së invaliditetit për periudhën gusht 2005 – gusht 2010.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy