Shkollat hapin dyert për nxënësit në mbarë vendin, rreth 29 mijë nxënës ulen në bangë për herë të parë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Shkollat hapin dyert për nxënësit në mbarë vendin, rreth 29 mijë nxënës ulen në bangë për herë të parë

Kjo e hënë hap dyert e shkollave për të gjithë nxënësit e arsimit të ulët dhe atij të mesëm. Rreth 350 mijë janë nxënësit që nisin sot vitin e ri akademik, përfshirë edhe kopshtet.

 

Regjistrimet edhe pse nuk janë të dhënat finale, figurojnë që në klasë të parë janë rreth 29 mijë nxënës dhe të dhjetë 27 mijë.

 

Advertisement

Burime njoftojnë se numri i nxënësve vetëm nëpër klasat 1-12 shkon rreth 350 mijë, por ende nuk janë futur nxënësit e profesionalet publike dhe private dhe kopshteve publike dhe private.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy