Bëni Like Struga.info në Facebook


Skandal në Shkodër/ Zbulohen 21 kamera të vendosura në shtylla nga grupet kriminale, monitorohej lëvizja e policisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Skandal në Shkodër/ Zbulohen 21 kamera të vendosura në shtylla nga grupet kriminale, monitorohej lëvizja e policisë

Ngjarje e paprecedente, në kufijte e të pabesueshmes ajo që vjen nga Shkodra.

 

Policia ka çmontuar 21 kamera të vendosura në shtyllat elektrike, në rrugë, për të mbledhur informacion, për qëllime kriminale.

 

Advertisement

Kamerat e vendosura nga persona apo grupe kriminale kishin për qëllim edhe marrjen e informacionit për lëvizjet e Policisë.

 

Kamerat janë vendosur në sheshe dhe vende publike në shtyllat elektrike.

 

Advertisement

 

Më konkretisht janë çmontuar dhe sekuestruar 21 kamera të lidhura nëpërmjet celularit, nga të cilat 8 të instaluara në vende dhe sheshe publike, në aksin rrugor nga rrethrotullimi “5 Heronjtë” deri tek rrethrrotullimi i parë i bypassit të Shkodrës, ndërsa 13 të tjera të instaluara në aksin rrugor nga rrethrrotullimi “5 Heronjtë” deri te rrethrrotullimi i Dobraçit.

 

Advertisement

Kamerat e sekuestruara ishin vendosur pa lejen përkatëse të organeve kompetente.

 

 

Në bashkëpunim me Prokurorinë vijon puna intensive për identifikimin e personave që kanë instaluar kamerat dhe për zbardhjen e plotë të qëllimit të vendosjes së këtyre kamerave.

Advertisement

 

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy