Trafik droge jashtë vendit/ 2 vëllezërve nga Fieri u sekuestrohen 37 pasuri me vlerë 2.5 milionë euro

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Trafik droge jashtë vendit/ 2 vëllezërve nga Fieri u sekuestrohen 37 pasuri me vlerë 2.5 milionë euro

Prokuroria e Fierit ka sekuestruar 37 pasuri me vlerë 2.5 milionë euro të vëllezërve J.H dhe G.H të cilët akuzohen si të përfshirë në trafikun e drogës. Dyshohet se pasuritë e sekuestruara dyshohet se e kanë prejardhjen nga trafiku i drogës jashtë vendit nga 2 vëllezërit.

 

Të dy vëllezërit janë nën hetim për veprën penale, “Trafikim i narkotikëve”, neni 283/a i Kodit Penal.

 

Advertisement

Pasuritë e sekuestruara si më poshtë:

 

 1. Pasuri të llojit “njësi shërbimi”, me sipërfaqe 375.4 m², me vendodhje në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Pasuri të llojit “bodrum garazhde” me sipërfaqe 198.5m2 në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

Advertisement
 1. Pasuri të llojit “bodrum garazhd” me sipërfaqe 113m2 në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Njësi tregtare “Magazinë” me sipërfaqe 1200 m2, në rrugën interurbane kryesore “Fier-Lushnje”;

 

 1. Pasuri e llojit “Papafingo”, me sipërfaqe totale 399.6 m², në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu”, Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, me sipërfaqe totale 56.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

Advertisement
 1. Pasuri e llojit “Apartament”, me sipërfaqe totale 102 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 73.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 103.8 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 73.9 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

Advertisement
 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 102 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu”, Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 100.4 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 78.7 m2, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

 1. Pasuri e llojit “Apartament”, 100.4 m, në lagjen “Bishanak”, Rr. “Skëndërbeu” Fier;

 

Advertisement
 1. Pasuri e llojit “Tokë Truall”, 1500 m2, km 12, rruga interurbane kryesore “Fier-Lushnje”;

 

 1. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1920m2, në Lushnje;

 

 1. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1998 m2 në Lushnje.

 

 1. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 607 m2, në Lushnje;

 

Advertisement
 1. Pasuri e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 893 m2, në Lushnje;

 

 1. Pasuria e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 935 m2, në Lushnje;

 

 1. Pasuria e llojit “Tokë Arë”, me sipërfaqe 1063 m2, në Lushnje;

 

 1. Pasuri lloji “Ullishte”, me sipërfaqe 3300 m2, në Kolonjë, Lushnje;

 

Advertisement
 1. Pasuri e luajtshme automjet “Mercedes-Benz” ML, model AMG, viti prodhimi 2011;

 

 1. Pasuri e luajtshëme automjet “Hyndai Avante”, viti prodhimi 2016;

 

 1. Pasuri e luajtëshme automjet “Hyndai Tucson”, viti prodhimi 2021;

 

 1. Subjektit tregëtar PF, me emër “Xh. H.”.

 

Advertisement
 1. Subjekt tregëtar PF,me emër “A.H.”, me objekt të veprimtarisë: “Palestër dhe Qëndër Estetike”.

 

 1. Subjektit tregtar PF, me objekt të veprimtarisë “Fermë bujqësore”;

 

 1. Subjektit tregtar “E.F”, me objekt të veprimtarisë: “Palester, hapesire per aktivitete te ndryshme sportive si dhe operacione tregtare me pasuri të luajtshme dhe të paluajtshme, si dhe të administroje, të bleje, të shese,…”.

 

 1. 6 (gjashtë) llogari bankare dhe shumave monetare në këto llogari, në total 97.150 (nëntëdhjetë e shtatë mijë e njëqind e pesëdhjetë mijë) Euro dhe 1,575.142 (njëmilion e pesëqind e shtatëdhjetë e pesë mijë e njëqind e dyzetë e dy) Lekë, në emër të shtetasve A.H., G.H., J.H., B.H. dhe subjektit “E.F.”sh.p.k., pranë dy bankave të nivelit të dytë në Shqipëri.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy