“Vula e PD”/ Apeli do të marrë vendimin në 3 mars

Pinterest LinkedIn Tumblr +
“Vula e PD”/ Apeli do të marrë vendimin në 3 mars

Gjykata e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm do të gjykojë në 3 mars çështjen e vulës së Partisë Demkratike.

 

 

Kjo seancë do të zhvillohet tre ditë përpara afatit të fundit të regjistrimit të partive politike në KQZ, për zgjedhjet e 14 majit.

Advertisement

 

 

Trupi gjykues për këtë çështje përbëhet nga Relatore Gjyqtare Elona Mihali, anëtar Irida Kacerja dhe Astrit Kalaja

.

Advertisement

 

Përshendetje!
Në vijim të komunikimit, duke marrë parasysh intersimin e mediave si dhe të opinionit publik, Gjykata e Apelit të Juridiksionit të Përgjithshëm, ju informon se:
Ankimi i Partisë Demokratike, ndaj vendimit nr. 3 datë 25.03.2022 (Gjyqtar Agron Zhukri) të Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Tiranë, është planifikuar për tu gjykuar me datë 03.03.2023, ora 11:00, trupi gjykues përbëhet nga Relatore Gjyqtare Elona Mihali, anëtar Irida Kacerja dhe Astrit Kalaja.
Ju faleminderit!

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy