Zgjedhjet në Shkodër të parregullta? Kolegji Zgjedhor jep vendimin

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kolegji Zgjedhor dha vendimin për një tjetër qark, rezultati i të cilit është ankimuar nga partia demokratike.

Trupa gjyqësore rrëzoi kërkesën e PD që kërkonte shpalljen të pavlefshme dhe ripërtëritjen e zgjedhjeve në Shkodër.

Advertisement

Kolegji argumentoi se padia e bërë nga palët politike është e pambështetur.

Në seancë mungoi përfaqësuesi i LSI dhe u kërkua shtyrja e saj, por kjo kërkesë nuk u mor në konsideratë.

Advertisement

Pas Beratit, Gjirokastrës dhe Lorçës, kolegji zgjedhor mbylli dy ditë më parë procesin e ankimeve edhe për qarkun e Tiranës.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy