Fermerët përfundojnë me sukses detyrat e Agait, kjo është mënyra sesi ata festuan fitoren e tyre

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Fermerët përfundojnë me sukses detyrat e Agait, kjo është mënyra sesi ata festuan fitoren e tyre

Fermerët kanë përfunduar me sukses misionin e ngarkuar nga Kryeplaku Bes Kallaku.

Sapo përfunduan përgjegjësitë e tyre, nga pastrimi i stallave, mjelia e lopës dhe dhive, mbledhja e vezëve dhe hapja e kanalit për kullimin e ujit, Kryeplaku iu komunikoi se këto detyra ata do t’i bëjnë dy herë në ditë.

Më pas fermerët të gjithë të bashkuar së bashku me Kryeplakun kanë festuar suksesin e tyre duke kënduar Himnin Kombëtar.

Fermerët kaluan momente epike në “Ferma VIP” dhe hasën vështirësi gjatë realizimit të detyrave të tyre, por  arritën me sukses t’i përmbushnin ato edhe pse nuk kishin asnjë eksperiencë të mëparshme në jetën e fshatit. /vizionplus.tv

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy