Kryeplaku Bes Kallaku zgjon fermerët për punët e fshatit: Shpejt se s’kemi kohë, vishni kominoshet e dilni

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Kryeplaku Bes Kallaku zgjon fermerët për punët e fshatit: Shpejt se s’kemi kohë, vishni kominoshet e dilni

Fermerët e “Ferma VIP” janë zgjuar ndryshe nga sa e prisnin. Në Fermë, ka hyrë kryeplaku Bes Kallaku, i cili me mision nga Agai i ka zgjuar të gjithë fermerët, për t’iu futur punëve të fshatit.

Besi i ka dhënë secilit fermer kominoshet e punës dhe çizmet e llastikut.

Me sy “gjysëm të hapur dhe gjysëm të mbyllur” fermëerët u zgjuan me zorr, për t’iu drejtuar më pas stallës së lopës dhe vathës së dhive.

Për më tepër, ndiqni videon e mëposhtme.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy