Një mysafir i ri në “Ferma VIP, Agai u jep një tjetër mision fermerëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Një mysafir i ri në “Ferma VIP, Agai u jep një tjetër mision fermerëve

Pas pastrimit të stallave, vathës dhe mjelies së lopës e dhive, fermerëve u është dhënë një tjetër sfidë e re.

Një tjetër kafshë do i shtohet fermës, ndaj fermerët duhet që të ndahen në grupe pune dhe të përfundojnë një stallë që ka ngelur përgjysëm.

Zarfi u lexua nga Ditea, dhe sipas udhëzimit të Agait, asnjë person nuk është i detyruar për këtë punë. Kjo gjë ka sjellë edhe kundërshtinë e Albanos, i cili nuk ka shfaqur dëshirë dhe vullnet për ndërtimin e stallës.

Nga ana tjetër, Çiljeta propozoi që me këtë punë të merren çunat, që sipas saj kanë më tepër forcë fizike./vizionplus.tv

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy