Sfida e re e Agait, fermerët ndajnë detyrat e tyre dhe nisin ndërtimin e stallës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Sfida e re e Agait, fermerët ndajnë detyrat e tyre dhe nisin ndërtimin e stallës

Agai u ka dhënë fermerëve një sfidë të re, ku i kërkohet të ndërtojnë një stallë për “banorin” më të ri të fermës, kalin.

Fermerët u mblodhën të gjithë, ku si drejtuese e projektit u caktua Ditea, e cila ka si profesion arkitekturën.

Blogerja vendosi që të ndahen në dy grupe, ku të punojnë me orare. Djemtë filluan të parët me ndërtimin e stallës, ndërsa vajzat shkuan në shtëpi që të pastrojnë.

Fermerët u pajisën me mjetet e nevojshme dhe filluan të merren me ndërtimin e stallës. /vizionplus.tv

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy