Taekwondo “tërheq” fëmijët, qindra sportistë pjesmarrës në aktivitetin ndërkombëtar në Tiranë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Taekwondo “tërheq” fëmijët, qindra sportistë pjesmarrës në aktivitetin ndërkombëtar në Tiranë

Qindra sportistë të moshës nga 7 deri ne 14 vjec ishin pjesmarrës në edicionin e pestë të turneut ndërkombëtar “select” për fëmijë dhe kadetë në sportin e taekondos, mbajtur në Tiranë.

Oganizimi i këtij evenimenti të madh në parkun olimpik “Feti Borova” nga akademia studenti, mE bashkepunimin e Federatës së Taekondosë bëri bashkë dhjetëra ekipe nga vende të ndryshme të rajonit dhe Europës, pa lënë mënjanë praninë e emrave të njohur të sportit të taekondos nga vendet fqinjë.

Seancat trajnuese të ditës së parë dhe garat e ditës së dytë të aktivitetit, konfirmuan interesin e madh për këtë sport.

Në vendin tonë janë qindra ekipe private që punojnë me fëmijet e moshave te ndryshme në taekondo, disiplinë e cila,  pas futbollit, llogaritet të tërheqë një numër të konsiderueshëm sportistesh. /vizionplus.tv

Advertisement

 

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy