29 strugan gjobiten për tejkalim shpejtësie

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në datat 30 dhe 31 korrik 2022, në periudha të ndryshme kohore, janë ndërmarrë kontrolle të intensifikuara të trafikut në zonën e SPB-Ohër.

Njëkohësisht, zyrtarët policorë kanë konstatuar dhe sanksionuar 67 drejtues mjetesh motorike të cilët kanë tejkaluar shpejtësinë e lejuar brenda dhe jashtë vendbanimeve (Ohër 8, Strugë 29, Kërçovë 9 dhe Dibër 21). Njëkohësisht janë përjashtuar nga komunikacioni 5 vozitës të cilët drejtonin automjet nën ndikimin e alkoolit (Ohri 1, Kërçovë 3 dhe Dibër 1), njofton MPB.(Struga Ekspres)

29 strugan gjobiten për tejkalim shpejtësie shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy