Apel për ndihmë: Familja Alimi nga Struga jeton me shtëpi të pothuajse rrënuar, ndihmo edhe ti

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Apel për ndihmë: Familja Alimi nga Struga jeton me shtëpi të pothuajse rrënuar, ndihmo edhe ti

Familja Alimi nga Struga kërkon ndihmën tuaj për t’a përfunduar ndërtimin e shtëpisë. Kjo familje jeton në një shtëpi pothuajse gjysëm të rrënuar. Nevoja i bëri që kjo familje strugane, të shes shtëpinë dhe paratë t’i shpenzojë për ndërtimin e një shtëpie të re. Gjithçka eci mirë, derisa kriza globale, më saktë COVID-19, bëri që të ardhurat e kësaj familje të pakësohen dhe pamundësoi vazhdimin e ndërtimit! Ndihmo edhe ti në përfundimin e shtëpisë. Bujaria nuk të varfëron, ajo t’a shton pasurinë.

https://gofund.me/fa0123d6

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid024y53yP2hc5xcyAQACzCdetjEuj3BQULNE3gCUZ3eENkW55C1tTnSAycicEHakLRnl&id=604783953

Advertisement

Apel për ndihmë: Familja Alimi nga Struga jeton me shtëpi të pothuajse rrënuar, ndihmo edhe ti shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy