Ariton Zeqiri diplomon në Universitetin e Az’harit në Kajro të Egjiptit, hafizi i parë pas njëqind vjetësh në rrethin e Strugës (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Ariton Zeqiri diplomon në Universitetin e Az’harit në Kajro të Egjiptit, hafizi i parë pas njëqind vjetësh në rrethin e Strugës (FOTO)

Myftinisë së Strugës ju shtua edhe një i diplomuar në Universitetin e Az’harit në Kajro të Egjiptit.

Hafëz Ariton Zeqiri përfundoi me sukses Fakultetin e Sheriatit në Universitetin 1084 vjeçar të Az’harit në Kajro të Egjiptit.
Njëherit Ariton Zeqiri është edhe hafizi i parë pas njëqind vjetësh në rrethin e Strugës.

Myftiu i Strugës H.Adi ef. Murtishi, në emër të operativës së Myftinisë, Hoxhallarëve dhe të gjithë besimtarëve të Myftinisë së Strugës, i uronë suksese në të ardhmen e tij.

Myftinia BFI-së Strugë.

Advertisement

Ariton Zeqiri diplomon në Universitetin e Az’harit në Kajro të Egjiptit, hafizi i parë pas njëqind vjetësh në rrethin e Strugës (FOTO)

На Струшкото Муфтинство му се приклучи со уште еден дипломиран, кој дипломираше на Универзитетот на Азхар во Каиро – Египет.

Хаф’з Аритон Зeќири дипломираше со успех на Шериатскиот Факултет при 1084-годишниот Универзитет на Азхар во Каиро – Египет. Истотака Аритон Зеќири е првиот хаф’з после сто години во струшката околина.

Почитуваниот Струшки Муфтија Х. Ади еф. Муртиши, во името на муфтиската оператива, струшките имами и во името на сите верници на Струшкото Муфтинство му посакува успеси во својата светла иднина.

Advertisement

Муфтинство на ИВЗ – Струга

The post Ariton Zeqiri diplomon në Universitetin e Az’harit në Kajro të Egjiptit, hafizi i parë pas njëqind vjetësh në rrethin e Strugës (FOTO) appeared first on Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy