BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021

Pinterest LinkedIn Tumblr +
BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021

BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për Zgjedhjet lokale 2021

Programi ynë i qartë dhe gjithëpërfshirës për të ardhmen bind edhe TDP-në për bashkëpunim 🟢

Agjenda e gjelbër është opsioni i vetëm për një Strugë europiane BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021

Zgjidh jetë, voto blertë! 🟢

Advertisement

Rretho numrin 3!

ДУИ и ТДП потпишаа договор за соработка за Локални избори 2021

Нашата јасна и сеопфатна програма за во иднина, исто така, го убедува ТДП за соработка

Advertisement

Зелената агенда е единствената опција за европска Струга

Избери живот, гласај зелено! 🟢

Заокружи број 3!

BDI dhe TDP nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi për zgjedhjet lokale 2021 shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy