Ja sa është numri i kurorëzimeve dhe shkurorëzimeve gjatë tre muajve në Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sipas të dhënave të Entit Shtetëror të Statistikave, në muajin prill, maj dhe qershor kanë lindur 131 foshnja dhe kanë vdekur 85 persona, përcjell Struga Ekspres.

Në Strugë gjatë muajit prill, maj dhe qershor janë kryer 84 kurorëzime dhe 72 shkurorëzime.

Ndërsa në Ohër, gjatë ketyre muajve janë lindur 95 foshnja dhe kanë ndërruar jetë 142 persona.
Numri i kurorēzimeve në Ohër për 3 muaj është 118 kurse i shkurorëzimeve është 23.

(Struga Ekspres)

Advertisement

Ja sa është numri i kurorëzimeve dhe shkurorëzimeve gjatë tre muajve në Strugë shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy