Ja sa nxënës për në klasën e parë ka Ladorishti, Frëngova, Zagraçani, Shumi dhe Teferiçi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në shkollën fillore “Ashim Agushi” në Ladorisht e cila përfshin fshatrat e Ladorishtit, Frëngovës, Zagraçanit, Shumit dhe Teferiçit, 37 nxënës u ulën për herë të parë në bankat shkollore,njofton Struga Ekspres.

Fshati Ladorisht ka 13 nxënës për në klasë të parë, fshati Teferiç ka 4 nxënës në klasë të parë për vitin shkollor 2022/2023.

Shkolla “Jeta e re në Frëngovë ka 12 nxënës për në klasë të parē.

Shkolla fillore “Baftjar Banushi” në Zagraçan, bashkë me Shumin kanë 8 nxënës për në klasë të parë.

Advertisement

Kujtojmë se ka edhe disa prindër nga këto fshatra që i dërgojnë fëmijët e tyre në shkollën fillore të Strugës.(Struga Ekspres)

Ja sa nxënës për në klasën e parë ka Ladorishti, Frëngova, Zagraçani, Shumi dhe Teferiçi shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy