Jeton Shaqiri: Mevmed Halili nga Llabunishti, Arijeta Oda-Alla nga Tateshi dhe Atixhe Ajro nga Ladorishti do të garojnë në zonën numër 5.Nuk mund të garojë çdo kush në Super Ligë, disa me zort garojnë në Ligë Lokale (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Jeton Shaqiri: Mevmed Halili nga Llabunishti, Arijeta Oda-Alla nga Tateshi dhe Atixhe Ajro nga Ladorishti do të garojnë në zonën numër 5.Nuk mund të garojë çdo kush në Super Ligë, disa me zort garojnë në Ligë Lokale (FOTO)

Bashkimi Demokratik për Integrim ka publikuar edhe emrat e prurjeve të reja në listën e Zonës 5 për Frontin Evropian që do të jenë Mevmed Halili nga Llabunishti dhe Atixhe Ajro nga Ladorishti dhe Arjeta

Jeton Shaqiri shkruan:

“Urime për prurjet e reja në listën e Zonës 5, Suksese Mevmed Halili, Atixhe Ajro dhe Arijeta Oda-Alla!

Nuk mund te garojë çdo kush në SUPERLIGË, disa me zort që garojnë edhe në LIGË LOKALE! ” shkruan Jeton Shaqiri.

Advertisement

Jeton Shaqiri: Mevmed Halili nga Llabunishti, Arijeta Oda-Alla nga Tateshi dhe Atixhe Ajro nga Ladorishti do të garojnë në zonën numër 5.Nuk mund të garojë çdo kush në Super Ligë, disa me zort garojnë në Ligë Lokale (FOTO)

Jeton Shaqiri: Mevmed Halili nga Llabunishti, Arijeta Oda-Alla nga Tateshi dhe Atixhe Ajro nga Ladorishti do të garojnë në zonën numër 5.Nuk mund të garojë çdo kush në Super Ligë, disa me zort garojnë në Ligë Lokale (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy