Kërkohet ndihmë për përfundimin e punimeve në xhaminë e Belicës së Sipërme

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Keshilli i Xhamisë sē Belicës sē Sipërme ka vendosur që për punët e pa pērfunduara të xhamisë kërkon nga të interesuarit me deshirën e tyre që të kontribuojnë duke telefonuar në numrat e telefonit: Savet Hoxha: 072 259 393-kryetar i Këshillit të Xhamisë dhe
Vezir ismaili, anëtar i këshillit: 071 944 006

Nga këshilli thonë se banorëve tē fshatit Belicë e Siperme u është caktuar një pagesë prej 20 euro ne vit.

(Struga Ekspres)

Kërkohet ndihmë për përfundimin e punimeve në xhaminë e Belicës së Sipërme shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy