Memet Zhaku hapi panelin e parë të Forumit të Prespës për Dialog (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Memet Zhaku hapi panelin e parë të Forumit të Prespës për Dialog (FOTO)

Në cilësinë е Përfaqësuesit Special për të Rinjtë i Kryesuesit të OSBE-së, z.Memet Zhaku hapi panelin e parë të Forumit të Prespës për Dialog të titulluar: “Pjesëmarrja e të rinjve në tranzicionin energjetik drejt ekonomsë së gjelbër të udhëhequr nga të rinjtë për të arritur një të ardhme të përbashkët për të gjithë”.

“Të rinjtë nuk duhet të shihen si liderët e së nesërmes, por si liderë të së sotmes. Ne të rinjtë kemi një pozicion unik që ta formësojmë botën ku jetojmë, duke i promovuar vlerat e paqes, sigurinë, drejtësinë dhe barazinë.

Kontributi ynë është thelbësor në gjetjen e zgjidhjeve inovative dhe të qëndrueshme për sfidat me të cilat ballafaqohemi.”, u shpreh Memet Zhaku.

Advertisement

(Struga Ekspres)

Memet Zhaku hapi panelin e parë të Forumit të Prespës për Dialog (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy