MPB: Në Drinin e Zi gjendet një bombë e luftës së parë botërore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Më 15.09.2021 në SPBStrugë u raportua se një mjet shpërthyes u gjet në ujërat e lumit Drini i Zi në Strugë.

Pas një inspektimi, një përfaqësues i Drejtorisë për Mbrojtjen dhe Shpëtimin arriti në përfundimin se ishte një bombë nga Lufta e Parë Botërore që ishte vendosur në mënyrë të sigurt.(Struga Ekspres)

MPB: Në Drinin e Zi gjendet një bombë e luftës së parë botërore shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy