Në Strugë uji është jo i pijshëm

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit, uji në qytetin e Strugës momentalisht është jo i pijshëm.
Ekipet punuese të ndërmarrjes ndodhen në terren për zgjidhjen e problemit.
Lusim të gjithë qytetarët që të mos konsumojnë ujin, deri në njoftimin e ardhshëm.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Advertisement

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека поради дефект на водоводна мрежа, водата во градот Струга моментално не е за пиење.
Работните тимови на претпријатието се на терен за решавање на проблемот.
Ги замолуваме сите граѓани да не користат вода до следното известување.
Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга

Advertisement

Në Strugë uji është jo i pijshëm shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy