Njoftim i rëndësishëm nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, si pasojë e papërgjegjshmërisë së disa personave, me materiale ndërtimore mbi elektranat në f.Belicë e Sipërme, është bërë dëmtimi i gypit kryesor të ujësjellësit, i cili furnizon qytetin me ujë të pijshëm.
Për shkak të këtij defekti, në disa zona do të ketë mungesë të ujit, ose shtypja do të jetë e ulët.
Ekipet punuese të ndërmarrjes ndodhen në terren dhe shpresojmë në zgjidhjen e këtij problemi sa më parë.
Faleminderit për mirëkuptimin!

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Advertisement

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека како резултат на неодговорноста на некои лица со градежни материјали на електраните во с.Горна Белица, оштетена е главната водоводна цевка со која градот се снабдува со вода за пиење.
Поради овој дефект, во некои области ќе има недостаток на вода, или притисокот ќе биде низок.
Работните тимови на претпријатието се на терен и се надеваме дека ќе го решиме овој проблем што е можно побрзо.
Ви благодариме на разбирањето!

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ – Струга

Advertisement

The post Njoftim i rëndësishëm nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë appeared first on Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy