Njoftim nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, për shkak të një defekti në rrjetin e ujësjellësit, në qytet ka mungesë të ujit ose shtypja është e ulët.
Ekipet ndodhen në terren për sanimin e këtij defekti.
Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Advertisement

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека поради дефект на водоводна мрежа во градот има недостиг на вода или притисокот е низок.
Екипите се на терен за да го санираат овој дефект.
Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

JП „Водовод и Kанализација“ – Струга

Advertisement

Njoftim nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy