Njoftim nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, për shkak të mungesës së energjisë elektrike, ka mungesë të ujit, ose shtypja është e ulët.
Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë

Advertisement

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека поради немање струја има недостиг на вода, или пак притисокот е низок.
Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

JП „Водовод и Kанализација“ – Струга

Advertisement

The post Njoftim nga NP “Ujësjellës dhe Kanalizim”-Strugë appeared first on Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy