Njoftim nga Komuna e Strugës

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Njoftim për qytetarët е Komunës së Strugës

Njoftohen qytetarët dhe bletarët e Komunës së Strugës, se në territorin e komunës, më datë 19.07.2023 (e mërkurë, në të enjte 20 korrik 2023) do të kryhet spërkatje nga toka (teristikе) dhe nga ajri (aerosol) për shfarosjen e mushkonjave.

Spërkatja do të kryhet nga ora 22:00 deri në orën 06:00 të mëngjesit vijues, me aparaturë të posaçme UV për spërkatje te ftohtë.

Dezinsektimi do të kryhet në të gjithë vendbaniminet në rajonin e Komunës të Strugës.
Lusim bletarët te marrin masat e nevojshme për mbrojtjen e bletëve.

Advertisement

Në rast se ka ndryshime moti (shi ose erë) atëherë dezinsektimi do të shtyhet dhe do të kryhet në ditët e ardhshme.

Njoftim nga Komuna e Strugës shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy