Nuk kanë të ndalur sukseset e nxënësve të Veleshtës, falë arsimtareve Nora Zhuta -Sela dhe Nora Qyra-Rramani (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Nuk kanë të ndalur sukseset e nxënësve të Veleshtës, falë arsimtareve Nora Zhuta -Sela dhe Nora Qyra-Rramani (FOTO)

Sukseset nuk kane te ndalur ne shkollen e Veleshtes!
Perseri me vende te para, dje ne garat komunale te organizuara nga Shoqata e Biologeve, nxenesit e shkolles se Veleshtes te kl. IV-1 ne lenden e Shkencave Natyrore, me mentore Nora Zhuta – Sela dhe kl. VII, kl. VIII dhe kl. IX ne lenden e Biologjise, me mentore Nora Qyra-Rramani ne nje konkurence te forte shkelqyen me rezultatet e tyre ku te gjithe nxenesit vazhdojne ne garat rajonale!
Ju jeni krenaria e shkolles:kl. IV-1, Diar Reci, Eranda Shej, Arbana Istrefi dhe Rea Kaba.
Kl. VII-Rushan Bojku dhe Erin Kaba.
Kl. VIII-Nexhmije Zhuta, Anila Vinca, Bora Hani dhe Rumejsa Koxhaxhiku dhe Kl. IX nx. Vesa Reci.
Nxenesve dhe mentoreve ju urojme suksese ne sfidat e ardheshme!

Nuk kanë të ndalur sukseset e nxënësve të Veleshtës, falë arsimtareve Nora Zhuta -Sela dhe Nora Qyra-Rramani (FOTO)

Nuk kanë të ndalur sukseset e nxënësve të Veleshtës, falë arsimtareve Nora Zhuta -Sela dhe Nora Qyra-Rramani (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy