Sot mbush 100 vjet haxhi Xhelal Shehu nga Veleshta, njeriu që agjëron mbi 80 vite!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot ka ditëlindjen e 100-të haxhi Xhelal Shehu nga Veleshta, njeriu më i dashur që ka Veleshta, besimtari i devotshëm i cili gjithë jetën e tij iu përkushtua me dashuri Zotit duke falur pesë kohë të namazit dhe duke agjêruar mbi 80 vite!
Xhelal Shehu është njeriu human që e duan dhe me shumë respekt!
Gëzuar Ditëlindjen haxhi Xhelal!
Edhe 100 tê tjera! Uron Emin Muça!

Sot mbush 100 vjet haxhi Xhelal Shehu nga Veleshta, njeriu që agjëron mbi 80 vite! shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy