Struga nga nesër deri pasnesër në mbrëmje nuk do të ketë ujë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, për shkak të punimeve në rrjetin e ujësjellësit, për lidhjen e gypit ekzistues me gyp të ri, do të bëhet ndërprerja e furnizimit me ujë në të gjithë territorin e Komunës së Strugës, nga e mërkura (11.05.2022) në ora 22:00, deri të enjten (12.05.2022) në orën 19:00.
Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

NP “Ujësjellës dhe Kanalizime”-Strugë

Advertisement

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека поради изведување работи во водоводна мрежа, за поврзување на постоечката цевка со новата цевка, ќе има прекинување со водоснабдување на целата територија на општина Струга, од среда (11.05.2022) во 22:00 часот, до четврток (12.05.2022) во 19:00 часот.
Ви благодариме за разбирањето.

Со почит,

ЈП „Водовод и Канализација“ -Струга

Advertisement

Struga nga nesër deri pasnesër në mbrëmje nuk do të ketë ujë shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy