“Të mbrojmë fëmijët në komunikacion”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Më 21 shtator 2022, në Strugë, Seksioni për Parandalim – pranë Njësisë për Punë të Brendshme Strugë realizoi projektin parandalues-edukativ “Të mbrojmë fëmijët në komunikacion”. Në kuadër të së cilës , zyrtarët policorë vizituan nxënësit e klasës së parë në SHF “Vëllezërit Milladinovci” dhe përmes qasjes interaktive, më të rinjve u prezantuan informacione të dobishme për sigurinë e tyre në komunikacion, i njoftuan me rregullat dhe rregulloret themelore të komunikacionit e rëndësishme për ta si këmbësorë-pjesëmarrës në komunikacion. Nxënësve iu shpërnda material adekuat trafiku-edukativ, i cili duhet të kontribuojë në kulturën e tyre më të madhe të komunikacionit dhe sigurinë në komunikacion. SPB Ohër , Zëdhënëse Merlina Islami

“Të mbrojmë fëmijët në komunikacion” shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy