Facebooku po përballet me një gjobë prej 3.2 miliardë dollarëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Meta Platforms, e cila zotëron Facebookun, po përballet me një ndëshkim të mundshëm nga Britania e Madhe.

Pas akuzave se Facebooku po abuzon me pozicionin e tij në treg për të mbledhur dhe përdorur të dhënat personale të 44 milionë përdoruesve, Meta Platforms po përballet me një padi nga Britania e Madhe.

Organi britanik FCA, në emër të të gjithë banorëve të këtij…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy