Gjatë këtij viti, ‘gejmerat’ luajtën dhe shpenzuan më pak në lojëra dhe pajisje

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kur pandemia filloi rreth dy vjet e gjysmë më parë, njerëzit duhej të ndryshonin stilin e jetës dhe mënyrën se si jetojnë dhe punojnë. Disa filluan të punojnë nga shtëpia, ndërsa disa, për shkak të natyrës së punës, qëndruan në shtëpi pa punuar dhe morën ndihmën e shtetit, shkruan Bloomberg.

Vendet e mëparshme të punës, dalja dhe shoqërimi më pas u…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy